کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

هاآرتص:تل‌آویو برای مقابله با ایران دست به دامن عربستان شده است

«یائیر لاپید» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی تصریح کرده است که تل‌آویو و ریاض منافع مشترکی در جلوگیری از ایران برای تبدیل شدن به یک کشور در آستانه تسلیحات هسته‌ای شدن دارند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۸ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 15
کد خبر: ۱۳۸۵۷۰

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه اسرائیلی «هاآرتص» در گزارشی به سفر آتی «جو بایدن» رئیس‌جمهور ایالات متحده به فلسطین اشغالی اشاره کرد و نوشت که در آستانه این سفر، رژیم صهیونیستی، دستان خود را به سوی ریاض دراز کرده است.

 

بنا به گزارش هاآرتص، لاپید امروز (چهارشنبه) تصریح کرد که رژیم صهیونیستی به دنبال صلح با عربستان است، «همانطور که به دنبال صلح با هرکشور دیگری در منطقه می‌باشد».

لاپید همچنین به سفر ماه آینده جو بایدن به سرزمین اشغالی اشاره کرد و گفت که تل‌آویو انتظار ندارد آمریکایی‌ها توافق صلح رژیم صهیویستی با ریاض را تسهیل کنند بلکه از خود تل‌آویو انتظار می‌رود که چنین توافقی را با عربستان سعودی پیش ببرند.

وی در این خصوص گفت: «اسرائیل همواره دستان خود را به سوی همه دراز می‌کند تا به صلح پایدار دست یابد».

بر اساس گزارش هاآرتص، یک مقام ارشد دولت آمریکا روز دوشنبه هفته جاری گفت که بایدن در تاریخ 13 تا 16 ژوئیه (22 تا 25 تیر ماه) به فلسطین اشغالی سفر خواهد کرد.

این سفر که ابتدا قرار بود در ماه ژوئن (ماه جاری میلادی) انجام گیرد، اولین سفر بایدن به غرب آسیا به عنوان رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا محسوب می‌شود که البته وی 50 سال پیش به عنوان یک سناتور به فلسطین اشغالی سفر کرد و به عنوان یکی از پر و پاقرص‌ترین متحدان سیاسی رژیم صهیونیستی در آمریکا درنظر گرفته می‌شود.

بر اساس این گزارش، سفر بایدن به فلسطین اشغالی در حالی انجام می‌گیرد که ائتلاف یکساله «نفتالی بنتم نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با جدی ترین بحران سیاسی روبرو است اما با این حال آن طور که رسانه‌های اسرائیلی گزارش می‌کنند بعید است که اوضاع سیاسی داخلی تل‌آویو مانع از سفر بایدن شود.

مقام آمریکایی درباره سفر بایدن گفت: «رئیس‌جمهور بر تعهد مستحکم ایالات متحده در قبال امنیت اسرائیل و تعمیق همکاری در بخش‌های فناوری، آب و هوا، بازرگانی، تجارت و دیگر بخش‌ها تأکید خواهد کرد».

وی ادامه داد که بایدن احتمالاً از محل استقرار سامانه دفاع موشکی «گنبد آهنین» دیدار خواهد کرد و «درباره نوآوری جدید بین کشورهای ما که از فناوری‌های لیزری برای مقابله و شکست موشک‌ها و دیگر تهدیدات هوایی استفاده می‌کنیم، بحث خواهیم کرد»./فارس

ارسال نظر